Aardglobe en hemelglobe

Beschrijving
-
Gerard Mercator
Onbekend

aardglobe (1541): globe met afbeelding van de toenmalig gekende wereld met meridianen, parralelen en kompaslijnen hoogte 56 cm, breedte 53 cm, diameter 41,5 cm, omtrek 130 cm Inv. SN.W.3990 hemelglobe (1551): globe met afbeelding van het heelal met twaalf tekens van de dierenriem, drieëntwintig sterrenbeelden in het noordelijk halfrond en zestien in het zuidelijk hoogte 54 cm, breedte 53 cm, diameter 41,5 cm, omtrek 130 cm Inv. SN.W.3989

Open in nieuw venster
papier, koper, gips, hout
globes
-
Mercator

Bescherming

Bewaarplaats

Copyright afbeeldingen

Aardglobe en hemelglobe

Onbepaald

Een onbekende fout heeft zich voorgedaan!
Bij het uitvoeren van uw actie liep er iets mis. Wellicht hebben we iets over het hoofd gezien. Onze excuses hiervoor. Gelieve eerst dit venster te sluiten door rechts vanboven op het kruisje te klikken, en dan uw actie opnieuw proberen uit te voeren.

Indien dit niet lukt, ververs eerst de pagina en probeer dan uw actie opnieuw. Indien het probleem zich nog steeds voordoet, gelieve ons te contacteren met onderstaande technische informatie.

Contacteer ons via mail


Algemene technische informatie over de foutmelding

Gedetailleerde technische informatie over de foutmelding

Sessie verlopen na inactiviteit van 600 minuten
Wanneer u niets doet in uw huidige tab van uw browser voor een periode van 600 minuten, wordt de sessie van uw tab automatisch verlopen.

Klik op 'Pagina herladen' om terug te gaan naar de pagina waarop u voorheen bezig was.

Meer informatie

Sessie verloopt na inactiviteit van 600 minuten (10.0 uur)

Dit venster werd geactiveerd om en dient om u te waarschuwen dat uw sessie in 5 minuten zal verlopen.

Wanneer u niets doet in uw huidige tab van uw browser voor een periode van 600 minuten, wordt de sessie van uw tab automatisch verlopen.

Uw sessie zal verlopen in : minuten.